Anneke van Giersbergen

‘Bloedstollend mooi’ vond Tijl Beckand dit optreden van Anneke van Giersbergen in zijn programma over klassieke muziek, De Tiende van Tijl. Sinds haar optreden bij DWDD hou ik Anneke van Giersbergen een beetje in de gaten. Ik vind vooral de helderheid van haar stem mooi. En haar accent charmeert me op dezelfde manier als dat van de zanger van dat bandje uit Breda, Abel.

Je ziet dat ze na het zingen nog helemaal moet ontladen.

Ze zingt “When I am laid in earth”, een aria uit de opera Dido and Aeneas van Henry Purcell (componist-17e eeuw).

Tekst:
When I am laid, am laid in earth, May my wrongs create
No trouble, no trouble in thy breast;
Remember me, remember me, but ah! forget my fate.
Remember me, but ah! forget my fate.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.